"Meet Kelly 1988: Overkomstige Webcamgirl Bekent Haar Inspiraties, Uitdagingen en Tips"

logo kinkylife

Interview met collega webcam girl Kelly 1988

In deze blogpost ga ik in gesprek met Kelly 1988, een webcamgirl bij Kinkylife. Zij deelt hier haar ervaringen, uitdagingen en tips voor aspirant-webcamgirls.  Zelf schiet het wel een door mijn hoofd om de stoute schoenen aan te trekken en om ook als webcam girl werker te gaan bijverdienen. Echter eerlijk, ik ben te onzeker, voel mij te oud en ben bang dat het mijn vaste baan kan gaan kosten. Dat is de rede dat ik liever kies voor chat en telefoonwerk als bijverdiensten. Kelly een slimme dame heeft heel dapper in mijn beleving voor deze tak van verdiensten gekozen.  Lees verder om meer te weten te komen over haar inspiratie om te beginnen als webcamgirl en wat haar dagelijkse werkzaamheden inhouden.


Wat heeft mij geïnspireerd om te beginnen als webcamgirl?
Ik werd geïnspireerd door de verveling tijdens de coronatijd en besloot dat webcamgirl zijn een spannende uitdaging zou zijn. Daarnaast trokken de financiële voordelen me ook aan.


Welke uitdagingen kom ik tegen in het werk als webcamgirl?
Een van de uitdagingen waar ik mee te maken krijg, is het omgaan met klanten die verzoeken hebben voor extreme handelingen of verboden zaken. Ik weiger altijd om mijn klanten schade te laten oplopen en rapporteer ongepaste verzoeken aan de beheerders van kinkylife!


Kan ik jullie een kijkje geven in een typische werkdag als webcamgirl?
Ik begin mijn dag door mijn laptop aan te zetten en een kopje koffie te drinken. Afhankelijk van de drukte kunnen er klanten zijn die direct inloggen of soms moet ik even wachten. Het werk is heel divers en ik kan zelf bepalen wanneer ik online kom en pauzes neem. Ik werk meestal van 8 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds.

voor elke camshow trek ik iets leuks en uitdagende kleding aan, om het spannend te houden. Ik blijf gemotiveerd door de interactie met mijn vaste en nieuwe klanten. Elke dag is anders en ik vind het leuk om aan het einde van de dag te zien wat ik heb verdiend.


Wat voor soort interactie heb ik met mijn publiek tijdens een camshow?
Ik heb meestal persoonlijk contact met mijn publiek. Klanten willen vaak iets kwijt of gewoon gezellig kletsen. Met mijn vaste klanten weet ik precies wat ze willen en dat maakt de interactie soepel.


Hoe zorg ik ervoor dat ik veilig en beschermd blijf online?
Hoewel ik mijn gezicht toon tijdens mijn shows, deel ik nooit mijn persoonlijke gegevens en vertel ik nooit te veel over mezelf. Wanneer klanten vragen wat mijn beroep naast mijn webcam job is dan laat ik dat in het midden.


Hoe ga ik om met negatieve reacties of beledigingen tijdens een camshow?
Ik kan goed omgaan met negatieve reacties of beledigingen. Ik blokkeer deze personen direct en meld het bij de beheerders van de website waar ik werk. Laten beledigen of nare reacties zijn gewoon not done en vragen om actie!


Wat zijn de voordelen en nadelen van werken als webcamgirl?
De voordelen van mijn werk zijn onder andere het contact met mensen en de financiële opbrengsten. De nadelen zijn echter dat ik herkend kan worden en dat mijn werk snel bekend kan worden bij anderen. Echter je kan er ook voor kiezen om onherkenbaar te gaan oor elke camshow trek ik iets leuks en uitdagends aan, om het spannend te houden. Ik blijf gemotiveerd door de interactie met mijn vaste en nieuwe klanten. Elke dag is anders en ik vind het leuk om aan het einde van de dag te zien wat ik heb verdiend.

 

Conclusie

Zin om met Kelly 1988 kennis te maken, klik dan op deze Kinkylifelink en maak een account aan op Kinkylife

 

https://www.kinkylife.com/profiel-155331-kelly1988.html