Datingsites

Ik heb gemerkt dat slechts tien datingsites in Nederland hoger scoren dan 6.8. Er zijn meer dan 1.600 datingsites en apps in Nederland, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over vanwege nepprofielen en lage slagingspercentages. Als ik de gay-varianten niet meetel, dan zijn de bovenste tien websites in de onderstaande vergelijker de best scorende Nederlandse sites - als er geen filters zijn toegepast.
De Consumentenbond is ook erg kritisch op veel datingsites. Daarom hebben zij onlangs het Keurmerk Veilig Daten geïntroduceerd. Websites die aan dit keurmerk voldoen, bieden extra veiligheid, transparantie en een goede klantenservice. Daarnaast moeten ze ook voldoen aan de lidmaatschapsprocedure van Thuiswinkel.org voor het Thuiswinkel Waarborg.
In mijn beoordeling komt Lexa als beste uit de test en Parship is de tweede keuze. In de vergelijker verderop op deze pagina vind je nog een aantal datingsites met goede scores. Datingsites scoren over het algemeen beter dan dating-apps zoals Tinder, omdat er minder zinloos gechat wordt. Op datingsites is het makkelijker om af te spreken omdat het serieuzer wordt genomen.
Ik help je verder door middel van mijn reviews en vergelijkingstabel. Je kunt eventueel het keurmerk 'Veilig Daten' aanvinken in de filters. Zo kun je direct gebruik maken van de redelijk acceptabele datingsites die goedgekeurd zijn door de Consumentenbond voor een prettige datingervaring.
Gebruik hier de vergelijker
Hieronder vind je een actuele vergelijking van matige datingsites onderaan en goede datingsites bovenaan, inclusief de meest recente prijzen en aanbiedingen. Het is lastig om één beste datingsite van Nederland aan te wijzen, maar vergelijk ze hieronder zelf. De top tien sites scoren hoger dan 6.8 en kunnen dus worden aanbevolen.
Je kunt het vinkje 'Keurmerk Veilig Daten' aanvinken in de filters, maar dat betekent niet dat je de andere datingsites in deze vergelijker niet meer hoeft te bekijken, zoals E-Matching en vooral de zeer goed scorende Elite Dating.
"Vind de perfecte match op de beste datingsites in Nederland! Ontdek de veilige en betrouwbare opties met hoge slagingspercentages, en geniet van een serieuze en succesvolle datingervaring.