Doorbreken van Stigma's: Een Openhartige Dialoog over Sekswerk en Maatschappelijke Vooroordelen"

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 18:30
foto gevel moulin rouge

Uitdagen van Stigma's in Sekswerk: Openheid, Vooroordelen en de Kracht van Dialoog"

Even een korte inleiding 

Stigma's, daar wil je toch niet aan meewerken maar toch doen zoveel mensen dat. Mijn grootste doel is altijd zo oordeel vrij mogelijk te leven en open minded in het de maatschappij staan, dus mocht ik onbewust toch stigmatiseren of oordelen, ga the battle gerust aan met mij want daar hou ik van en leer ik van. Stigma's ik zal er even een paar opnoemen.

  • Volksbuurten een broeinest van criminaliteit, die mensen die daar vandaan komen zijn bijna allemaal ook crimineel.
  • Mensen met Aids uit de buurt blijven, die zijn besmettelijk gevaarlijk
  • Mensen die aan verslavingsproblematiek lijden, zijn zwak immoreel, ver uit de buurt blijven, wordt nooit wat, enzv

 

Waarom ik hierover begin kan je misschien aan wel raden, jawel want hoe zit het met sekswerkers en vooroordelen of maatschappelijke opvattingen. Het is toch zo dat in die wereld geweld mensenhandel en overdraagbare ziektes aan de orde van de dag zijn? Vrouwen en meiden die werken toch voor het geld van hun pooiers, en nou er zijn er ook wel die het gewoon lekker geil vinden en het liefst niets anders doen dan geilen met mannen.  Nou ik ga je uit de droom helpen, want recent wetenschappelijk onderzoek wijst namelijk uit dat het grootste probleem niet ligt bij geweld,mensenhandel of overdraagbare ziektes. Weet je waar het grootste probleem ligt?  Juist ja bij het stigma zelf. 

Onlangs las ik dat mocht je als slachtoffer van seksuele uitbuiting in de prostitutie terecht komen, ook dan kun je rekenen op maatschappelijk veroordeling, Vanwege het stigma durven sekswerkers veelal geweldincidenten niet eens te melden,kunnen geen hypotheek afsluiten of een bankrekening openen was voorheen een drama, wat een vreselijke ellende komt er achter dit stigma vandaan. 

 

Daarom dacht ik dat het is hoogtijd werd hierover te bloggen, want ook ik als chat sekswerker, blijf liever anoniem,en kom via mijn eigen profiel en chatbox in contact met collegaatjes, mooie kleurrijke slimme meiden die ook een gezin moeten onderhouden, en soms in dubbele banen zitten. Dat vraagt organisatie, planning, verantwoordelijkheid, en creativiteit. 

Wat denken jullie  hoe Nederland sekswerk waardeert. Wordt het meer gewaardeerd als sekswerkers aangeven het puur voor het geld te doen, of geniet men meer van trots en voldoening? Het onderzoek wat ik las onthult verschillende motivaties, en het is cruciaal om te begrijpen dat achter deze keuzes vaak slimme zakenvrouwen schuilgaan. Ik zal een motivatie toelichten. 

 

Professionele Slimme Zakenvrouwen:
Onder de sekswerkers bevinden zich professionele, super slimme zakenvrouwen. Ze beheren hun werk op een georganiseerde manier, waarbij werk en privé strikt gescheiden blijven. Voor hen is het behalen van financiële doelen de prioriteit, en pas daarna volgt de rest. Dit aspect werpt een nieuw licht op de perceptie van sekswerk als een ongeorganiseerde en chaotische industrie criminele industrie. Ze werken veelal gewoon vanuit huis en ontvangen daar hun klanten voor hun centen en gezinnetje. En wat ik merk is toch dat veel mannen dat niet zo goed aan kunnen. Uit eigen ervaring merk ik  sommige mannen denken dat alles maar voor een appel en ei moet kunnen en het liefst gratis. Als chatgirl merk ik dat mannen regelmatig vragen om je privé mail of een andere sociale media account om gratis te kunnen chatten.Volgens mij begrijpt men niet dat het werk is en de investeringen die het kost. Als chatwerker ervaar ik het ook dat sommige mensen al snel vragen om een prive chat of andere kanaal om gratis te kunnen chatten. Wanneer ze dan een nee krijgen te horen kan dit soms nare gevolgen hebben. Ze posten dan lelijke dingen over mij of collegaatjes. Gelukkig zitten er ook begripvolle mensen tussen die daar geen moeite mee hebben, dank daarvoor. Op Kinkylife zullen de meeste dames een kleine bijdragen vragen en soms geven ze ook een open chat uurtje. Dit kondigt men aan dus wanneer je wilt kan je dan ook gratis chatten. Verder is er altijd de mogelijkheid om onder de post van een filmpje of foto te reageren. Sommige reageren terug en sommigen niet. Kortom voor een ieder wat wils. Wil je sekswerkers steunen dan kan je  een bijdrage leveren, wil je alleen maar kijken en geen geld uitgeven dan kan dat ook. Kortom voor een ieder wat wils. Maar laten we het wel netjes houden met elkaar en een beetje begrip, want het is ook just a job. Volg mijn favoriete dames, Inge van de Casteele of Kelly 88 via de link onder mijn blog.  Nieuwsgierig geworden dan kan jij je aanmelden via onderstaande link. Kisses en wie weet tot dan..!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.